Gratis kodekurs for barn

koding liten

Kodeklubben i Stavanger tilbyr gratis kodekurs for barn mellom sek til tolv år. Det er et tilbud der barn og unge leker og lærer med programmering. Tidlig satsning på Teknologi, koding og kreativitet er hovedgrunnen til kurset.

 
{vimeo}258281826|729|418|0{/vimeo}  
   
   
Av: Amir Habibi  
   
Lær Kids Koding er en bevegelse som jobber med for å lære barna forstå digitale verktøy. De vil hjelpe de unge til å bruke teknologi som verktøy. Kodeklubben og Helge Risvand har et ønske om å bidra til rekruttering til
IT-yrkene og realfagene i framtiden.
 
   

Sølvberget

 

En gang i uken arrangerer sølvberget i samarbeid med kodeklubben programmerings kurs for barn. I de siste årene har interessen for koding økt enormt. Helge Risvand mener tidlig satsning på teknologi gir barn et god utgangspunkt til framtiden.  Målet er å lære barn forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet.

– Vi har et ønske om å følge barna opp gjennom ungdomstiden med dette kurset slik at de lærer grunnleggende koding sier Risvand

 
   

Lager spill

 

Kodeklubben bruker spill for å gjøre koding ekstra gøy og interessant. Interessen blant foreldre har økt i de siste årene å mange melder barna sine i en tidlig alder.

– Vi bruker spillmediet fordi det er ofte veldig kjent for barn, og det gjør koding veldig lystbetont. Det er faktisk noe av det viktigste, at barna får lyst til å kode og får mestringsfølelsen sier Risvand

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *