Berntsens siste brikker på plass

Viking liten

Viking fotball har skaffet den siste brikken i laget da de i dag signerte tidligere Start-spiller Rolf Daniel Vikstøl. Tidligere i uken fikk de også inn engelskmannen Jordan Hallem på lån fra Sheffield United.

 
Viking stor  
24 dager til seriestart: Det begynner å bli bra med folk på treningsfeltet, da Viking har signert sin sjette spiller for sesongen.  
   
Av: Vebjørn Olsen & Adrian Hima  

Stavanger Aftenblad var først ute i dag med nyheten om at en overgang var i orden for «RødeRolf» kjent for sin tøffe spillestil. Fra før av hadde Bjarne Berntsen kun fire tilgjengelige spillere i den bakre fireren, og overgangen var høyst nødvendig å få til for en klubb som skal rykke rett opp fra OBOS-ligaen.

 Med sin erfaring er Vikstøl en bra match for Viking. Vi har bare fire forsvarsspillere, legger Berntsen til og regner dermed Tord Salte og Andre Danielsen som midtbanespillere i det regnestykket.

Med tanke på at den talentfulle midtstopperen Kristian Novak fikk en korsbåndsskade og er ute i 6-9 måneder så kunne Berntsen fortelle til Utsnitt på tirsdag at det var nettopp dette de hadde jobbet med å få inn en erstatter. Vikstøl kan både spille venstreback og midtstopper.

– Det begynner å falle på plass det meste, det eneste vi jobber med nå er å få inn en ny forsvarsspiller siden vi har ganske få forsvarsspillere i troppen, spesielt med tanke på at Kristian Novak fikk hele sesongen sin spolert med korsbåndskaden sin.

 
   
   

Championship-spiller skal hjelpe Viking opp

 

Jordan Hallem er også et nytt ansikt i Jåttåvågen. Han var med på treningsleir til Spania og har vært overbevisende nok til å få en avtale med Viking. Han kommer i fra akademiet til Championship-klubben Sheffield United.Dette er også et typisk arbeidsjern som skal inn i midtbaneleddet til Berntsens 4-4-2 formasjon.

– Jordan Hallam er kommet her for å starte, han har overbevist på trening og vist kvaliteter, som vi føler at laget kunne trenge, så vi har startet samtaler med Sheffield United for å få en leieavtale, fortalte Viking-treneren.

 
   

Kamp mot Åsane i kveld

 
Det blir for tidlig at Vikestøl skal gå inn i startelleveren til dagens treningskamp mot Åsane. Hallam er uansett høyaktuell til dagens kamp. Med bare 24 dager igjen til OBOS-ligaen virker det som at Berntens er fornøyd med stallen og det virker ikke som at det vil komme inn nye spillere til Viking stadion før sesongstart. Fra før av har Viking signert, Zlatko Tripic (permanent fra Sherif Tiraspol), Markus Nakkim (lån fra Vålerenga), Tord Johnsen Salte (lån fra Lyon), Kristian Thorstvedt (permanent overgang fra Stabæk).  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *