NM i Volleyball

Volleyball liten

Denne helgen møtes 32 lag fra 10 forskjellige fylker i Norge, til NM i Volleyball.

 
Volleyball stor  
Sportsglede: Jenter U19 er i full gang med kampene under NM.  
   
Av: Frida Barland og Eirin Skiaker  
   
NM i Volleyball for U19 er nå i gang, i Stavanger Idrettshall. Denne helgen skal 32 lag konkurrere om tittelen som Norgesmestere i Volleyball. Mange tilskuere har møtt opp får å heie frem laget sitt.  
   

Håper på gull

 

 Live Sørbø spiller for KFUM Stavanger U19. Laget vant Norgesmesterskapet for jenter U17 i fjor. Sørbo har god tro på at laget også vil lykkes godt i dette mesterskapet, ettersom mange av spillerne har trent 20 timer i uka. Den første kampen i årets mesterskap er unnagjort som endte med 2-0 seier mot Tønsberg Volley.

-Vi har et ganske sterkt lag i år og, og vi har store muligheter til å ta gull, sølv eller bronse. Vi går selvfølgelig for gull, men vi har en tøff vei til finale ettersom vi møter et av storlagene i semi-finalen. Jeg tror likevel vi har en god sjanse til å vinne.

 
   

Ikke bare alvor

 

Arrangøren, Arve Abrahamsen, sier at det er på grunn av at det er så mange volleyball-lag her i Stavanger at NM  arrangeres her.

-Vi føler oss veldig forpliktet til å ta på oss dette her, rett og slett for å ha Volleyball her i Rogaland.

Han forteller videre at det vil ikke bare gå i Volleyball hele helgen under mesterskapet. Lørdag vil det bli bankett fra klokken fem, der alle spillerne vil få tildelt god, og sunn mat, før det blir fin musikk videre utover kvelden.

-Det er jo alltid plass til litt moro, og særlig når vi spiller bra har vi det alltid kjekt, sier Live Sørbo. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *