Friskt blod i Viking-troppen

Av: Marius Hope, Adrian Hima &  Petter Klund

349x150
Foto: Marius Hope.

Vikinghallen: Det er optimisme på treningsfeltet om dagen hos Viking. Med større bredde viser klubben muskler når OBOS-ligaen sparkes i gang om 20 dager.

Med 20 dager igjen til seriestart, begynner Viking-trener Bjarne Berntsen å bli godt fornøyd med troppen. Med 25 spillere i A-troppen skal Berntsen ha dekning i alle posisjoner.

Det var ikke mangel på spillere da Viking i går formiddag var på treningsfeltet i Vikinghallen. De har nemlig sikret seg tre nye spillere, og er i rute til årets sesong av OBOS-ligaen.
Det er nå ny optimisme i Vikinggjengen, spesielt fra det nye tilskuddet til troppen. Jordan Hallam er på lån fra Sheffield United, og han har klare forventninger til årets sesong i blådrakten.
– Strategien min vil være å spille offensivt og linke meg med medspillerne mine. Forhåpentligvis fører det til at vi skårer mål, forteller Hallam.

Fornøyd trener

Bjarne Berntsen er fornøyd med å nå ha en komplett stall rett før sesongstart.

– Nå ligger vi bra an med en bred stall. Da blir det konkurranse om plassene og god dekning om vi skulle få noen karantener.

Berntsen

Fokus på å bygge et sterkt lag

Berntsen er klar på at Viking har som hovedmål å rykke rett opp til eliteserien igjen. For å gjøre det, mener han det er helt avgjørende å bygge et sterkt lag som kan prestere også i eliteserien. Han ser imidlertid ikke bort ifra at små endringer må gjøres.

– Vi må bygge videre på stallen vår utifra de resultatene vi får i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *