Takk for oss!

– På grunn av fare for smitte av Koronaviruset ser UiS seg nødt til å avlyse Nyhetsprosjektet, melder dekan Turid Borgen.

Studentene som har jobbet i Utsnittredaksjonen fikk beskjeden om at nyhetsprosjektet er avlyst onsdag ettermiddag. Foto: Espen Reiss Mathiesen

Av: Anne Rosnes Egge

Universitetet følger råd fra helsetilsynet, og har bestemt at alle forelesninger med 500 personer eller flere avlyses.

– Dette gjelder også forelesninger hvor man er i nærkontakt med hverandre, sier Borgen.

Nærkontakt

Det betyr at journalistikkstudentene og studentene på Fjernsyn- og multimedieproduksjon ikke får avsluttet nyhetsprosjektet. Prosjektet krever aktiv kontakt med andre mennesker, som kan gi smittefare.

Nyhetsprosjektet består av Utsnitt.net som er en radio-stasjon og en TV-stasjon og nettavis.

10 000 sidehenvisninger

Selv om prosjektet er over for i år lever nettsiden videre. Vi avsluttet torsdagen med ny rekord med hele 775 unike brukere, og 1695 sidevisninger.

I tillegg lever saken om mormonerne som vil kristne Norge videre. Den troner på en solid pallplassering av de mest leste saker fra hele prosjektet. Samlet gjennomsnittlig lesetid på over tre minutter. Saken endte også opp med over 100 (!) visinger fra California og Utah.

Sosial medier har vist seg som viktig. Over 90 prosent av all trafikk kommer fra Facebook, Twitter og Instagram. Siden prosjektstart rundet vi over 10 000 sidevisninger totalt. Det kan vi være stolte av.

Husk at alle sidehenvisninger og bruk er unntatt alle oss som har deltatt. Så dette er ekte tall fra ekte brukere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *