Bli bedre kjent med Vikings nye venstreback

22 år gamle Shayne Pattynama blir hjemme i Nederland noen uker til
Foto: Privat

Fotballspilleren Shayne Pattynama skal ha SR-Bank Arena som hjemmebane fra 2021. I dag tok Utsnitt en prat med den nysignerte nederlenderen.

Skrevet av: Jørgen Karlsen

Navn:

Shayne Pattynama

Alder:

22 år

Nasjonalitet:

Nederlandsk

Aktuell med:

Nylig signert en treårskontrakt med Viking.

🎤Hvorfor valgte du viking?

⚽️Jeg valgte Viking, fordi jeg hadde hørt om interessen fra dem i flere måneder. Vi snakket sammen og jeg leste litt om klubben. Det virket som en nydelig klubb med gode supportere og fine fasiliteter. Jeg snakket med trenerne (Bjarte Lunde Aasheim og Morten Jensen, jour. anm.) og det virket som om de hadde en plan for meg. Det ga meg en god følelse. Jeg tror og håper jeg kan utvikle meg i klubben, og jeg vil vise at trenerne kan stole på meg. Summen av dette gjorde at jeg valgte å gå for Viking.

🎤Kjenner du noen av spillerne i Viking, eller andre spillere i norsk fotball?

⚽️Ingen i Viking nei. Selvfølgelig vet jeg hvem Erling Braut Håland er, men jeg kjenner ingen personlig.

🎤Har du vært i Stavanger tidligere?

⚽️Nei, men klubben jobber med hvordan jeg skal komme meg dit nå. Jeg har igjen en kamp her i Nederland før jeg får reist. Om alt går som det skal er jeg nok i Stavanger den første eller andre uka i april.

🎤Hva kan supporterne forvente av deg?

⚽️De kan forvente en offensiv back som alltid gir 100 prosent hver gang. Jeg er en del av forsvarsleddet, men jeg liker å bli med opp i banen, komme til innlegg og bidra til mål. Jeg er komfortabel med ball og har en god pasningsfot. Jeg håper å bidra med mål og målgivende pasninger. Jeg vil hjelpe laget å ta titler.

🎤Hvilke fotballspillere inspirerer deg?

⚽️Jeg blir inspirert av tankesettet til Cristiano Ronaldo. Han gir alt han har hver gang og prøver alltid å utvikle seg som fotballspiller.

Om jeg skal si noen backer jeg har blitt inspirert av, er det nok Jorda Alba som spiller i FC Barcelona. I tillegg til Alfonso Davies som spiller i FC Bayern München, som er øverst på listen. De er offensive backer som tør å angripe. De er spillere som vil score mål og gi målgivende pasninger.

🎤Vet du noe om Stavanger?

⚽️Jeg vet det er oljehovedstaden i Norge, og at det bor rundt 150 000 mennesker der. Det ser ut som en veldig fin by ved kysten, med fin natur i områdene rundt.

🎤Hva er din favorittfilm?

⚽️Transformers. Da jeg var liten så jeg ofte de filmene med faren min. Det er gode minner.

🎤Hva er favorittboken din?

⚽️Jeg er Zlatan. Ellers har jeg noen bøker om riktig tankesett, som jeg leser i av og til.

🎤Hva er din favorittmat?

⚽️Soto mie. Det er en indonesisk kyllingsuppe med ris og grønnsaker. Jeg har indonesiske røtter. Det er mye god mat som kommer derfra, men soto mie nok favoritten.

🎤Hva drikker du helst?

⚽️Jeg drikker stort sett bare vann, men på ferie kan jeg kose meg med en Fanta.

🎤Hva er favorittbyen din?

⚽️Amsterdam. Det er dit jeg drar hvis jeg har en fridag. Det er mange bra restauranter og butikker der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *