Paradise Hotel deltager – Dette var aldri planen

Emil Wille Gramstad fra Sandnes skulle aldri bli med på reality. Så fikk pipa en annen lyd.

Paradise Hotel aktuelle Emil Wille Gramstad er klar for å entre skjermen på mandag. Foto: Alexander Winger

Av: Caroline Jensen Dahle

– Jeg meldte meg på med for å se hvordan søknadsprosessen var. Plutselig ble jeg innkalt til intervju. Etterhvert ble jeg bare dratt med mer og mer, og tilslutt klarte jeg ikke å si nei, ler Gramstad.

Takket ja

Mandag 9.mars braker det løs med ny sesong av realityprogrammet Paradise Hotel. 20-åringen fra Sandnes skulle aldri bli med. Så ble han med.

– Det var no way back da de ringte og spurte om jeg ville bli med. Jeg tenkte: hva er det verste som kan skje? Kommer det fordommer, så får jeg bare jobbe i mot dem og ta til meg det gode som kommer. Hvis det kommer noe godt da, sier Gramstad.

Sandnesgutten studerer til daglig økonomi- og forretningsjus i Bergen, og legger ikke skjul på at deltagelsen kan ha sine fordeler.

– Du blir et kjent ansikt. Dette kan åpne mange dører, og det kan dukke opp nye muligheter. Det er lettere å få kontakter og bygge et nettverk når noen vet hvem du er. Jeg er en ambisiøs person som aldri sitter på ræva og venter på at noe skal skje. Er det noe jeg vil oppnå, så jobber jeg for det, sier Gramstad.

Forberedt på fordommer

Gramstad er klar over ulempene programmet kan medføre.

– Det er en haug av stereotypiske fordommer mot dette. Deltakerne blir sett på som dumme og oppmerksomhetssyke, uten mål og mening. Jeg hadde selv fordommer og stilte meg kritisk til konsekvensene. Men, så liker jeg å gå min egen sti, og ta en råsjans. Dersom dette gjør meg svakere som kandidat til enkelte yrker, så får det bare være. Jeg tror folk er såppas TV kritiske at det skal gå fint, sier Gramstad.

Det skal mye til for å vippe Gramstad av pinnen.

– Jeg tar meg aldri nær av noe. Folk kan slenge så mye dritt de vil, det går helt fint. Har noen noe personlig i mot meg, så tenker jeg at det er deres problem, ikke mitt, sier Gramstad.

Enorm støtte

Venner og familie er positive til deltakelsen, selv om det vanket tvil i starten.

– Familien likte det absolutt ikke, men etter flere samtaler begynte de å forstå. Nå støtter de beslutningen min helt, og vennene syns det var kult helt fra starten, ler Gramstad.

På grunn av den gode støtten, er han ikke redd for at kjendistilværelsen skal gå i hode på han.

– Jeg kjenner meg selv godt, og det gjør mine nærmeste også. Jeg er ikke typen som blir revet med på opplegg som arrangeres i etterkant. Jeg kommer til å kjøre min egen greie og bevise at det ikke bare er typiske PH-deltagere der ute. Skulle det skje at jeg ikke håndtere dette, så har jeg gode folk rundt meg som tar ansvar, påpeker Gramstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *