NM-sluttspillet utsettes

Norges ishockeyforbund har vedtatt å utsette NM-sluttspillet for herrer. De ønsker at kampene skal gå med publikum på tribunen, men kommunenes nye restriksjoner for korona-smitte begrenser dette. Dermed blir det ikke kamp på DNB Arena på torsdag.

Oilers keeper stor bilde
Oilers første kvartfinalekamp 12. mars utgår. Ny dato er ikke bestemt.

Av: Helgi Hoydal & Ninnie Therese Rogne Nilsen

Utsettelsen ble vedtatt på mandag, etter et drøftelsesmøte med klubber i Get-ligaen. For Oilers betyr dette at den første kvartfinalekampen mot Manglerud Star, som skulle spilles 12. mars, foreløpig ikke blir noe av.

Stavanger Oilers offisielle supporterklubb, Roughnecks, er svært skuffet over at sluttspillet blir utsatt på ubestemt tid. Leder Geir Svendsrud har kjøpt billetter til samtlige kamper, og mener utsettelsen er en skuffelse for hele Stavangers hockeymiljø.

  – Det er ingen kjekk situasjon i det hele tatt. Her er det bare tapere, sier Svendsrud.

Norges ishockeyforbund skriver på sine hjemmesider at de ønsket å ta en så solidarisk beslutning som mulig, og ikke ramme klubbene hverken sportslig eller økonomisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *