Ruud fikk drømmesigneringen

Trener i FyllingenBergen Fredrik Ruud vil ha de beste håndballspillerne i landet. Derfor har han sikret seg Sebastian Waage Mossestad fra Viking.

Trener i FyllingenBergen Fredrik Ruud. Foto: Svein Erik Fylkesnes

Skrevet av : Tuva Syvertsen

– Følelser. Han spiller på hele registeret når det gjelder følelser og de følelsene trenger vi når vi skal i gang med å bygge en ny identitet her i Bergen, sier trener Fredrik Ruud.

Vinnerskalle

Følelser kan FyllingenBergen supporterne forvente når Mossestad returnerer til klubben sin. Mossestad er bergenser, noe trener Ruud tror supporterne vil sette stor pris på. Treneren forteller at Mossestad har utrolig mange gode egenskaper, spesielt en vinnerskalle som vil løfte laget.

– Han setter krav til både trenere og medspillere på en veldig god måte som gjør at vi hele tida blir pressa til å bli ett hakk bedre alle sammen, og de egenskapene der syns jeg er de absolutt beste Sebastian har, sier Ruud. 

Den ekstreme vinnerskallen kan gjøre at Mossestad kan virke krevende for enkelte. Likevel er Ruud sikker på at dette er en så viktig egenskap at det vil gagne laget enormt. Han tror det kan bli veldig spennende. 

Lærerike år

Mossestad ser frem til å returnere hjem. Etter tre år i Stavanger føler han seg klar for nye utfordringer og videre utvikling i Bergen. Han verdsatte sin tid i Vikin, og føler det er en bedre utgave av han som gjør comeback i FyllingenBergen.

–Det har vært de tre kjekkeste årene av handballkarrieren min, sier Mossestad. 

Springbrett til utlandet

Ruud ser for seg Mossestad i en bakspiller rolle. Treneren håper han vil fortsette å utvikle seg, ta nye steg med Fyllingen, og dra videre til et enda høyere nivå. Det ønsker bakspilleren også. 

– Først og fremst er det å komme seg til utlandet som gjelder. Så vil jo eventuelt landslaget bli en godbit etter hvert, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *