Her er onsdagens TV-sending fra Utsnitt

Sendingen starter 17:00 og programlederne i dag er Frøya Grøndahl Weaas og Håkon Fredriksen.

Gjestene i dag er Irene Gundersen, som er leder for skolens landsforbund i Stavanger, og Oluf Langhelle. Han er professor på Universitetet i Stavanger og forsker på bærekraftig utvikling, miljøpolitikk og klimapolitikk.

Sendingen skal blant annet handle om at det er få lærere med utdanningsbakgrunn, Universitetet i Stavanger har store planer for campus, og at deler av skogen på Krossberg i Stavanger må fjernes på grunn av utbygging.

Følg sendingen her!

Frøya Grøndahl Weaas og Håkon Fredriksen geleider dere gjennom dagens TV-sending. Foto: Emilie Juell Mømb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *