Surprise-gjesten er avslørt – de her skal spille på Husfesten

Utsnitt har fått bekreftet at Nico & Vinz går fra verdensscenen til kantinen på UiS lørdag.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB

Av Magnus Hartwell

Tappetårnet har teaset publikum med flere hint i løpet av uken. Først hintet var at artisten har over 3,5 millioner månedlige lyttere, den andre var over en milliard avspillinger totalt.

Rap-duoen fra Oslo toppet alle verdenslister sommeren 2013 med hit-sangen «Am I Wrong». Nicolay Sereba og Vincent Dery stiftet gruppen i 2009 og fikk sitt store gjennombrudd i 2011 da de vant bandkonkurransen Emergenza i Tyskland. Den verdenskjent duo-en har vært på turneer med superstjerner som Usher og Bruno Mars. Nå tar de med seg «Thats How You Know» og «In Your Arms» til Kjell Arholms Hus ved UiS Kampus Ullandhaug.

Husfesten 2023 er en festival arrangert for studentene på UiS, festen starter denne lørdagen klokken 17:00. Tappetårnet, studentbaren på UiS, står bak festivalen. Linjeforeningen ved UiS rigger opp barer i klasserommene på Kjell Arholms Hus og konkurrerer mot hverandre for å gi studentene best mulig festopplevelse.

Hvis du vil lese mer om hvordan linjeforeninger planlegger barene sine kan du lese Utsnitt sin artikkel her.