Skamfullt på Folken

Folken beskjart

Det er utsolgt til begge konsertene på Folken for hardrock-bandet Skambankt. Billettene forsvant i full fart til det som blir deres første opptreden på en seks ukers turne.

 
28080512 1562530683836815 1635835992 o  
FYLLES OPP: 16. og 17. februar fylles folken til randen. Da blir det konsert med Skambankt.  
   
Av: Odin Hollum  
   

Det er ikke en eneste billett igjen til Skambankt, hardrock-bandet fra Jæren kommer for å spille på Folken 16. og 17. februar. Billettene ble raskt utsolgt, noe som har vært til stor glede for Folken og ikke minst Skambankt.

– Det er utrolig godt at det ble utsolgt så fort, sier gitarist og vokalist i bandet Terje Winterstø Røthing.

Folken har flere store arrangement med store artister og komikere fremover, men Skambankt er en av de få konsertene som er utsolgt.

 
   

Norgesturnè 

 

Opptreden på Folken blir den første til en seks ukers turné hvor de reiser innom steder som blant annet Bergen, Oslo og Trondheim.

Rogalandsbandet har vært på mange turnéer tidligere i karrieren sin, men gleder seg fortsatt like mye til en ny turné nå.

– Det er utrolig kult å få startet turneen på Folken. Mye av grunnen for det er fordi det er på hjemmebane, men også fordi alle oss i bandet elsker scenen og stemningen som man får på Folken, forteller Røthing.

Både Folken og Skambankt forteller at de tror det kommer til å bli en stor suksess med topp stemning både ved hovedkonserten og ekstrakonserten dagen etterpå.

 
   

Nytt album

 

Skambankt kom med nytt album tidligere i år som har blitt tatt godt imot av kritikere, men Røthing forteller at de ikke bare kommer til å fokusere på det nye albumet.

– Jeg og resten har sittet en del og tenkt på hvilke sanger vi skal fremføre og hva man skal gjøre. Det er ikke enkelt å få det puslespillet med sanger til å gå opp, men det skal nok ordne seg.

Skambankt har brukt de siste tre årene på å bygge nytt studio, skrive låter og å spille inn nye sanger. Derfor ser de fram til å endelig komme i gang med å spille konserter igjen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *