Stegavik suveren

stegalite

Steffen Stormo Stegavik sto for mye av spenningen i kveldens oppgjør. Nå står Nærbø på siste
trappetrinn før Eliteseriespill

 
stega  
Steffen Stormo Stegavik angriper: Her setter Stegavik ett av sine 11 mål for kvelden. Foto: Peder Holterman Solland  
   
Av: Peder Holterman Solland  
   

Nærbø dro seg fra 9-12 til 15-15 før pause. Deretter red de momentumet til 30-28 ved full tid. Dette skjedde foran en stappfull Nye Loen flerbrukshall hvor 1100 tilskuere hadde møtt opp.

– Jeg tror nok jeg blir værende neste sesong ja, det er planen, sier Stegavik

Stegavik er toppscorer denne sesongen for Nærbø og ble kåret til banens beste mot Sandefjord i kveld etter han satt 11 mål. Nærbø er nå garantert opprykk hvis de vinner én av sine siste tre kamper

– Litt av grunnen til at jeg er her er for å lære opp neste generasjon spillere. Laget er fullt av 19-20-åringer, mens jeg har snart 19 års erfaring i elitehåndball, sier Stegavik.

Islendingen Svavar Mar Olafsson er målvakt for Nærbø og fikk virkelig vist seg frem i andre omgang av dagens kamp.

– Å vinne foran fullpakka sal i dag er det kjekkeste jeg har vært med på siden jeg starta i Nærbø. Fordi jeg har spilt dårlig siden desember var det også veldig gøy å endelig spille bra. Jeg er fornøyd med dagens innsats, sier Olafsson.

crowd

1100 mann: Stappfullt i Nye Loen flerbrukshall. Foto: Peder Holterman Solland

Han tror at noe av grunnen til at Nærbø er så flinke til å mobilisere nærmiljøet og få publikum til å møte på kamp er at mange i klubben er fra Nærbø selv.

– En klubb hvor hele laget var kjøpt fra andre klubber ville ikke vært like populært, sier Olafsson.

Det kan se ut som om det ikke blir noe nabooppgjør mellom Sandnes og Nærbø neste sesong, da Sandnes sliter med å beholde sin plass i Eliteserien. Stegavik er fullstendig klar for at neste sesong kan bli veldig tøff om de rykker opp.

– Det blir vanskelig for oss. Det er to forskjellige ligaer og Eliteserien er mye tøffere enn det vi holder på med her i førstedivisjon, sier Stegavik.

 
   

 

 
   
   

 

 
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *