-Vi har egentlig alltid vært storebror

philip

Fredag ettermiddag tar Haugesund imot erkerivalene Viking til en treningskamp. Viking blir nødt til å klare seg uten sin nye spiller, Markus Nakkim, som er sykemeldt.

 
{vimeo}255916551|729|418|0{/vimeo}  
Klare for kamp: Vikingspillerne jobber hardt på trening for gjøre seg klare til kamp.  
   
Tekst/reporter: Odin Hollum Foto/redigering: Phillip André Bergset  
   

– Det er alltid kjekt å spille mot erkerivalene Haugesund. Det er alltid en ekstra ”boost” så det blir gøy å spille i morgen, forteller Vikingspiller Mathias Bringaker.

Viking har tidligere alltid vært storebror, men for første gang i historien er Viking i OBOS-ligaen, mens Haugesund er i Eliteserien. Temperaturen er høy og spillerne virker fokuserte på dagens forberedelser før kampen. Det har vært en litt trøblete start for viking, men både trener og laget er håpefulle til at dette skal snu mot Haugesund.

 
   

Tøff start

 

Vikings trener, Bjarne Berntsen, forteller at Haugesund har hatt en lengre oppkjøring på grunn av at Eliteserien starter før OBOS-ligaen. Berntsen tror likevel at Viking skal spille en god kamp mot rivalene Haugesund.

– Vi vet vi har tøff mostand mot Haugesund der vi møter et eliteserielag som har kommet lengre i forberedelsene enn oss, sier Berntsen

Viking har slitt litt i oppkjøringen hvor det har vært tap både mot Bryne og Brann. Berntsen mener at nøkkelen ligger i å forbedre det defensive spillet i laget.

– Jeg håper jo vi skal gjøre en bedre jobb defensivt enn vi gjorde mot Bryne og Brann hvor vi slapp inn 3 mål hver kamp, forteller Berntsen

 
   

Sykdomstrøbbel

 

Viking har i lengre tid jobbet med å sikre seg Vålerengas midtstopper Markus Nakkim på en låneavtale, men ting har ikke gått helt som planlagt.

– Vi har jo blitt enige med Vålerenga om Markus Nakkim, men han har blitt syk og venter fortsatt på den medisinske testen, forteller Berntsen

Vålerenga spiler Markus Nakkim skulle egentlig slutte seg til Viking sin tropp tirsdag etter den medisinske testen, men Nakkim har vært ute med sykdom og må derfor avvente testen.

– Han er en ledertype som snakker og dirigerer mye. Dette er noe vi trenger i det bakerste leddet, sier Berntsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *