Ballongslipp ved UiS

Ballongslipp liten 1

Tusen ballonger ble sluppet over flere hundre studenter på UiS i ettermiddag og kampen om å poppe dem var hard. 

 
Ballongslipp stor  
Premiejakt: Flere hundre studenter kjempet om å poppe ballonger og få tak i premiene.   
   
Tekst og foto: Guro Hennig  
   

Da ballongene ble sluppet fra andre etasje i Arne Rettedals hus på universitetet, kjempet flere hundre studenter om å poppe dem. Av de tusen ballongene som ble sluppet var det hundre stykker som inneholdt premier. Noen var så heldige å kjempe seg til flere av de mange premiene.
– Jeg vant en buff, en kaffekopp, kinobilletter og mange gratis boller, sa Lawrence Dean Mulbah, som studerer bachelor i sosiologi. 

Strategien hans var å plukke opp så mange lapper han fant på bakken som mulig, ettersom folk mistet oppmerksomheten sin på de som lå der.
– Mange av de viste seg bare å være boller. Selv klarte jeg å sprekke omtrent seks ballonger. Jeg er fornøyd med å få tak i kinobilletter. De, også kaffekoppen kommer veldig godt med som student, fortsetter han. 

 

Ikke like heldig 

En som ikke hadde like stor vinnerlykke var Tore Westmoen. Ikke alle klarte å fange de største premiene, det fikk 20-åringen som studerer regnskap og revisjon erfare, likevel var han positiv. 
Jeg synes ballongslippet var et morsomt opplegg. Selv om jeg ikke fikk noen ballong. Det var ikke så trist siden jeg fikk premien til en kompis, sa han. Premien han fikk var en gratis hvetebolle. 

Boller storBoller: Det var ingen sure miner, selv om noen av premiene var litt mindre enn andre. 

 

Nytt samarbeid

DNB har vært hovedarrangøren for ballongslippet i flere år på rad, men i år har de i tillegg til Linjeforeningen INDØKS, fått med seg sin nye samarbeidspartner, Bate boligbyggelag. 

Det at de to bedriftene nå er samarbeidspartnere betyr at DNB nå står som hovedbank for Bate. Arrangementet som ble holdt i dag skulle blant annet vise frem samarbeidet. Og sammen skal de også arrangere Latter Live i slutten av april.
– Vi ble med som arrangører under ballongslippet først og fremst for å markedsføre Latter Live-arrangementet, men også for å vise at vi finnes, og vi vil nå ut til en yngre målgruppe, sa nettkommunikatør i Bate, Kristina Renberg. 

 
 

Suksess

Også DNB mener ballongslippet er et viktig arrangement for å vise at de er til stede. 
– Vi vil blant annet vise at vi kan være en fremtidig arbeidsplass for studentene og at vi er tilstede, sa markedssjef for DNB, Stian Madsen. Dette er tredje år på rad vi har dette arrangementet, og det virker som det er en suksess.  

 

 

 
   

 

 

 

 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *