Duoen som gir deg latterkrampe

 HarmogHegsethlite2 jpg

Grov humor, null filter, dansing og Tinder-Takeover er det duoen går for når de skal ha Live-show. Harm og Hegseth underholdt en smekkfull sal da de inntok Stavanger. 

 
{vimeo}256930720|729|418|0{/vimeo}  
STAVANGEREN: Vegard Harm og Morten Hegseth hadde show i Stavanger tirsdag kveld.  
   
Tekst: Guro Hennig og Lea Cristine Tvervåg  
   

Stemningen var på topp i Humorhuset Stavangeren i sentrum da Vegard Harm og Morten Hegseth hadde show tirsdag kveld. De eide scenen og hadde publikum tvinnet rundt fingeren fra første sekund. Dersom publikum
kjente til dem fra før, skulle det ikke komme som noe sjokk at kvelden kom til å bli full av grov humor. De bydde på seg selv, og fikk rungende latter tilbake.

 

 HarmogHegsethSTOR
SVENSK: Vegard Harm prøver seg på Stavanger-dialekt, men det skifter alltid til svensk. Foto Lea Tvervåg.

 

Turnélivet tar på

 

I litt over to år har duoen laget podcast sammen og ifølge Byas har de nå omtrent 60 000 lyttere hver uke. Duoen er nå på live-turné og skal showe seg gjennom fire byer fra Stavanger og oppover til Trondheim. Selv om Stavanger er andre stopp, kjenner de allerede litt på hva turnelivet har å by på. Hegseth sier han blir kan bli litt «borte» når han er hjemmefra.

– Jeg tenkte på typen min istad, også da jeg gikk bort til Vegard så fikk jeg for meg at han var typen min. Så jeg holdt på å bøye meg ned og gi han en nuss, sier han og ler.

Harm svarer med å si at han ble litt redd.

– Det er bokstavelig talt dag to også rabler det for han allerede?

 

 HarmogHegseth2STOR
TINDER-TAKEOVER: Typisk for showet er å velge en i publikum som skal få Tinderen tatt over av Harm. Foto: Lea Tvervåg.

 

God kjemi

 

Selv om «life on the road» tar på så synes ikke dette under showet. På scenen utfyller de hverandre og selv om det er Harm som er den store divaen får Hegseth også skinne. Selv om det kanskje ser sånn ut for utenforstående, så tilbringer ikke Harm og Hegseth all sin tid sammen. Heller ikke når de er på turné. De er enige at det bare er sunt at de får litt tid hver for seg.

– Det er ikke sånn at jeg savner han i sommerferien for å si det mildt, sier Harm.

– Jeg savna deg litt i påskeferien i fjor faktisk, og gledet meg til å komme tilbake på jobb, avbryter Hegseth.

Hegseth forteller videre at han husker når VG ansatte Harm og at han ikke jobbet noen ting.

– Jeg var veldig overarbeidet og stresset, så sier sjefen min at vi skal gå å lage podcast. Dette er et helvette, tenkte jeg, men så lagde vi podcast og den ble dritbra, avslutter Hegseth.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *