Snart klar til seriestart

sandnesulf lite 

Lørdag spiller Sandnes Ulf mot Egersund. De lyseblå har signert en ny midtstopper og er klare til å bryte ned motstanderen.

 
sandnesulf stor  
PÅ TRENING: Sandnes Ulf forbereder seg til helgens kamp  FOTO: Morten Gundersen  
Av: Philip Bergset og Erlend Borren Kristoffersen  

– Vi ser for oss en kamp hvor vi kommer til å ha mye ball og må bryte ned en motstander som har en del bra spillere, sier Bengt Sæternes, trener for Sandnes Ulf.

Etter en komfortbabel 3-0 seier mot samme lag i starten av februar er det ventet en kamp hvor Sandnes Ulf vil styre spillet. Det nærmer seg seriestart og dette er nest siste treningskamp før det begynner.

– Jeg ønsker at vi skal se bra ut spillemessig sånn at når sesongen begynner er vi klare, sier Tapio Heikkilä, Sandnes Ulf sin nysignering.

 

Flere nye spillere

 

heikkila stor
NY SPILLER: Tapio Heikkila er hentet for å styrke forsvaret  FOTO: Morten Gundersen

Av nye spillere er Tapio Heikkilä allerede nevnt. Han signerte tidligere i uken etter å ha spilt to sesonger på sørlandet hos IK Start. Der spilte han fast i både Eliteserien og i 1. divisjon.

– Det så ut til at det var bedre for meg å gå hit, til en klubb som virkelig ville ha meg, da det så ut til at Start heller ville satse på andre, sier Heikkila.

Flere andre spillere er også signert, blant annet Deniss Korneiciks, Erixon Danso, Daniel Edvardsen og Ari Johnsson.

 

 

En god vinter

 
Sandnes Ulf har spilt seks treningskamper i vinter. Fem av kampene har endt med seier, i mens de tapte for naboen Viking. Blant lagene som er slått i vinter er Bryne, Ull/Kisa og HJK Helsinki. På lørdag håper de å slå Egersund for andre gang i oppkjøring.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *