Tidenes sesongstart


Årets sesong har startet bedre enn noen gang tidligere for Team Coop. Med to seire tidlig i sesongen, satser det Rogalandsbaserte laget enda høyere.

 
teamcoop stor  
SPURTPES: Team Coop og Stavanger sykleklubb spurtet om seier på trening  
Av: Jo Henrik Jarstø og Vebjørn Olsen  

– Det har gått veldig bra. Vi har åpnet i Kroatia med to endagsritt og ett etapperitt. Det har blitt to seire, så det er jeg strålende fornøyd med, sier kaptein på Team Coop, Krister Hagen.

Hagen har aldri vunnet i sesongåpningen før og sier det hjelper godt for resten av sesongen.

– Det å få en seier så tidlig senker skuldrene litt og du vett du har et høyt nivå og at man har gjort jobben riktig i sesongoppkjøringen.

 

Samarbeidet må fungere

 

Foran årets sesong har Team Coop signert flere nye ryttere. Det kan by på utfordringer, men kapteinen er fornøyd med det nye samarbeidet så langt.

– Det har fungert overraskende bra. Det er mye nye ryttere, men også en kjerne av eldre. Jeg har vært her så lenge at jeg synes det er bra med litt utskiftninger, sier han.

Etter seieren i sesongåpningen Umag Trophy, tok han også sammenlagtseieren i Istrian Spring Trophy. Begge rittene var i Kroatia, men laget er nå tilbake i Norge for å forberede seg til neste ritt.

 

Spurtpes

 

Under treningen Utsnitt fikk være med på, var det spurtpes på plakaten. Rytterne kjører bak en bil som er opptrekk, før lagene spurter om seieren.

– Vi får litt konkurranse inn i treningen med slike økter. Dette gjør vi for å få litt fartstrening inn mot de rittene som kommer, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

teamcoop2 stor
FORNØYD: Sportsdirektør Magnus Børresen er veldig fornøyd med sesongstarten.

Neste uke reiser flere av rytterne på Team Coop til Normandie for et ukelangt etapperitt.

– Det blir sidevind og litt av samme de samme temperaturene vi har her i Rogaland, så det er bra oppkjøring å trene her. Det går slag i slag etterpå med ritt nesten hver helg og spesielt mai blir en viktig måned med masse norske ritt, sier Børresen.

{youtube}UeADkFVNkYA|729|418|0{/youtube}

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *