Kissel tilbake til Oilers

sudden death untsitt lite

Etter å ha spilt to år i Sveits, returnerer ishockeyspilleren til Stavanger. Han har underskrevet en to- års kontrakt med Oilers, bekrefter Stavanger Aftenblad.

 
trettnes scorer utsnitt  
I AKSJON: Oilers scorer mål.   
Av: Lone Sætre og Hans Christian Boge-Fredriksen.   
At stjernen er tilbake ble bekreftet tidligere idag.   
 
 
-Dette er gode nyheter. Dan Kissel har naturlige bånd til Stavanger og Oilers gjennom familie, og fantastiske sesonger for klubben. At vi får han tilbake etter to sesonger på kontinentet er strålende sier Tore Christiansen og Paul Haukali Higson til Oilers.no.   
 
 

Tidligere har han bemerket seg godt i Stavanger, og sørget for NM-gull fem år på rad i perioden 2013 til 2017. Kissel ble tipset av en lagkamerat om å flytte til Norge, og spille ishockey hos Oilers før sesongen 2012/2013. Den tidligere toppscoreren blir å finne i Stavanger til sommeren. Nummer 46 tar med seg familien, og blir ut våren 2021. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *