Klar for relasekonsert

Inger Lise lite

På Grand Hotell i Egersund slipper Stavangerjenta Inger Lise Hope sitt debutalbum “Tusen”, lørdagskveld. Sammen med band og tekstforfattere er det duket for å vise frem prosjektet som de har holdt på med i over tre år.

 
Inger Lise stort 1  
Inger Lise Hope i sitt rette element. Foto: Helle Navratil  
Av: Emma Bjerregaard Opheim  

Inger Lise Hope som har vært artist på fulltid siden 2013 begynner og bli klar for og endelig vise frem proskjektet sitt. Selv om hun er scenevandt er det allikevel litt nerver på plass.

-Formen er relativt rolig, men allikevel litt sånn godt nervøs, sier artisten.

Releasekonserten som holdes i Egersund også kalt Okka by, har Inger Lise gode forventinger til.

-Nå gleder jeg meg til å synge alle sangene live, og i tillegg begynne på ny musikk og et nytt kapittel. Jeg gleder meg til å holde konserten i Okka by og jeg er veldig spendt på hvem som kommer og vil høre sangene live, sier Hope.

 
Lokale tekstforfattere  

Inger Lise Hope har med seg flere lokale tekstforfattere fra Egersund på albummet sitt, noe som gjør at det blir naturlig å ha konserten i Okka by. En av de lokale tekstforfatterene som har skrevet halvparten av sangene på albummet, er Kristoffer Nevland Seglem.

-Jeg må nesten ha klart og irritere Inger Lise, for det hender at jeg kommer på sangtekster midt på natten og jeg antar at jeg har vekket henne et par ganger, forteller den ivrige tekstforfatteren.

Nevland Seglem er også spendt på hva releasekonserten bringer.

-Egersund er ikke kjent for å renne ned dørene på konserter, med mindre det er Luxus Leverpostei eller Kurt Nilsen. Men, jeg er overbevist om at det blir en fin konsert uansett antall publikum. Inger Lise er knallflink og det er bandet også!

 
Debutalbum og artistlivet

 
 

Det å lage et album byr også på utfordringer og er et tidskrevende prosjekt.

-Den størte utfordringen for meg har vært å synge i studio, jeg liker best å synge live. Når man synger live er det ingenting å gjøre hvis en gjør en feil, men i studio kan man gjøre ting om igjen og om igjen og da er det lett at man sjeldent blir fornøyd, forteller artisten.

Selv om artistlivet byr på utfordringer er Inger Lise Hope veldig takknemlig for at hun får drive med det hun liker aller best.

-Ingen dag er lik og det er en enormt spennende hverdag. Å få leve av det en elsker er jo enormt i seg selv.

Releasekonserten nærmer seg og Inger Lise Hope er klar for morgendagen.

-Nå er det som er gjort, gjort. Ingenting kan endres på. Nå gleder jeg meg bare til og endelig få vise frem det vi har holdt på med i over lang tid, avslutter Inger Lise Hope.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *