Veggen skal gi Oilers medalje

Henrik Holm jakter nytt gull etter en av sine beste sesonger i Stavanger Oilers. – Oilers kan nå langt i årets sluttspill.

Oilers keeper stor bilde
TOPPFORM: Oilers keeper Henrik Holm, veggen, er en av de beste i Get-ligaen denne sesongen.

Av: Sebastian Waage Mossestad og Maria Akselvoll

– Dette har vært min absolutt beste sesong i Oilers så langt. For min del handler det om å fortsette på det nivået jeg har vært på til nå videre inn i sluttspillet. Det å ha en god målvakt er ekstremt viktig, sier Henrik Holm.

Hittil i sesongen har Oilers klart å knabbe til seg 101 poeng, og dermed havnet på en sterk tredjeplass på tabellen. De går inn i sluttspillet med hjemmebanefordel til de møter et av lagene over på tabellen. Vålerenga er allerede seriemester før den siste serierunden. Storhamar ligger foreløpig et poeng foran Oilers.

Henrik Holm er en av grunnene til den sterke plasseringen. Målvakten som har sikret buret denne sesongen har en redningsstatistikk på hele 92 prosent. Det gjør han til en av de beste målvaktene i ligaen.

En av de beste

Holm har i løpet av denne sesongen kjempet om en plass på det norske landslaget. Mange eksperter mener han er en av de beste i den norske get-ligaen.
–  Det er selvfølgelig utrolig gøy å høre at folk synes jeg gjør en god jobb, sier Holm.

Han legger til at det å ha fått spille noen kamper med flagget på brystet har gitt selvtillit i seriespillet. Oilers-trener Todd Bjorkstrand mener at Holm har levert varene i årets sesong.
–  Han har vært en utrolig viktig spiller for oss denne sesongen, sier Bjorkstrand
Treneren som kom til Oilers før årets sesong tror at en bra målvakt er nøkkelen for å komme langt i sluttspillet.

Gode vinnersjanser

Holm mener de har en god vinnersjanse om de fortsetter det gode spillet.
– Vi har gode sjanser om vi spiller slik vi har gjort. Vi har nok av kvalitetsspillere, og vi kan klare å gå hele veien. Jeg synes vi må være tøffe nok til å si at vi ønsker å vinne. Vi har igjen å vinne over tre gode utfordrere i  sluttspillet. Det kommer til å bli et bikkjeslagsmål, avslutter Holm.

 Første kamp i sluttspillet er på hjemmebane i DNB-arena allerede kommende torsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *