Oilers trenger publikumet til sluttspillet

I kveldens kamp mot Sparta Warriors bør Stavanger Oilers vinne for å gå videre i sluttspillet.

Oilers trenger publikummet 2 stort
PLANLEGGING: Oilers-treneren Todd Bjorkstrand legger planer for i kveld med laget sitt.  Foto: Hans Christian Boge-Fredriksen

Av: Tollef Jacobsen og Hans Christian Boge-Fredriksen

Etter en hard start ligger presset på Oilers i kveldens kamp mot Sparta. Hvis alt går i vasken en tredje gang, risikerer Stavanger-laget å ryke ut av sluttspillet i NM 2019. I kvartfinalen er det første lag til fire seire i en serie på syv kamper som går til semifinalen.

Publikum utgjør en forskjell

Etter å ha lidd to tap mot Sparta, ligger Oilers i hardtrening hele dagen for å være forberedt på kampen som kan bli starten på slutten. Behovet for publikum er større enn noen gang, og back-spiller Daniel Rokseth sier at laget trenger støtten nå.

– Publikumsstøtten vil gi den ekstra dosen vi trenger for å gi pågangsmotet vårt en boost under kampen, sier Rokseth.

Rokseth regner med det blir mye publikum uansett, på grunn av viktigheten i kampen. Hvis Sparta tar denne seieren ser det mørkt ut, mener Rokseth. Han sier det er viktig å utnytte hjemmebanefordelen, og håper så mange som mulig møter opp og støtter Oilers. Nettopp fordi de har fordelen med hjemmebane kan det gange hockeylaget.

Ikke mangel på viljestyrke

Tross tapene mot Sparta, er stemningen god hos Oilers.

– De to siste kampene var gode, men de kunne fort endt med 2-0 til oss selv. Jeg er overbevist at vi  skal vinne nå når Oilers huser matchen, avslutter Rokseth.

I fjor røk Oilers ut av kvartfinalen, i kampen mot Frisk Asker. For å unngå en reprise dette, bør det bli seier for isguttene fra Stavanger i kampen mot iskrigerne fra Sarpsborg. Pucken slippes i DNB Arena klokken 19.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *