– Når vi har ballen er vi farlige

Sandnes Ulf gikk seirende ut av gårsdagens kamp mot Eigersund. Det endte 3 – 0 til de lyseblå, selv om de rotet litt de første minutter.

SandnesUlf Stor
Treningskamp: Sandnes Ulf gjør det godt i nest site kamp før seriestart.
Foto: Hans Christian Boge-Fredriksen

Av: Hans Christian Boge-Fredriksen og Anders Haualand

Med bare en kamp igjen før sesongstart har Sandnes Ulf et par ting som må fikses på. De hadde en god treningskamp mot Eigersund, men var trege til å få motstanderen til å kjenne på presset.

– Vi hadde noen dårlig første 20 minutter. Det virket som vi ikke var helt klare for kamp. Så skjerpet vi oss litt og da ser man at vi vinner ballen i flere gunstige situasjoner, og da er vi farlige, sier midtstopper Axel Kryger.

Lagets trener Bengt Sæternes, mener det alltid er småting å ta tak i.

– Egersund er et bra lag, og de har mange gode offensive spillere. Vi burde skåret litt flere mål, men jeg syntes vi er på rett vei.

Nytt juniortalent

Markus Vassøy Nilsen fra juniorlaget var keeper under gårsdagens match, og er strålende fornøyd med innsatsen.

– Det føles veldig bra som junior å komme inn på a-laget, og å holde nullen. Det er alltid veldig kjekt, sier han.

– Vi hadde en god kamp, litt surr de første minuttene, men jeg er jo veldig glad for å kunne spille kamper med a-laget. Bare det å få være med på treningskampene betyr mye for meg, sier han med godt humør.

Drømmen om opprykk

Når det kommer til spørsmål om opprykk virker treneren langt mer beskjeden enn spillerne. Han mener det ikke snakkes om opprykk enda. Men spillerne har en annen tone.

– Selvfølgelig skal vi prøve på opprykk. Det virker som mange ikke har troen på oss, og det tror jeg er en fordel for oss. Jeg tror vi skal være med på å kjempe om det. Nå må vi ta den siste finpussen neste kamp, som blir generalprøven, så er vi klare til seriestart, sier Kryger.

Nilsen deler optimismen.

– Man må jo satse høyt. Go hard, or go home, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *