Momentum på Oilers' side

I kveld spiller Oilers den femte kampen i sluttspillet mot Sparta. Med seier vil Oilers få matchpuck inn i neste kamp.

Av: Hans Christian Boge-Fredriksen & Ina Marie Sigurdsen

stavanger oilers stor

KLARE FOR Å KJEMPE: Stavanger Oilers er tilbake i kampen om å ta NM-bøtta hjem til Stavanger. Foto: Hans Christian Boge-Fredriksen

Om Oilers vinner de to neste kampene vil de gå til semifinalen i NM. Oilers-back, Luc Snuggerud mener sjansene er gode, etter at de har klart å opphente poengene de lå bak Sparta.

– Om vi fortsetter slik vi har gjort i de to siste kampene, med godt og hardt spill vil vi komme seirende ut av kveldens kamp. Det er veldig viktig at vi har kommet oss tilbake i kampen om semifinale, og en kamp som den i kveld er ekstremt viktig å vinne for da ligger vi ovenpå inn i de neste rundene, sier Snuggerud. 

Snuggerud sier de ikke er nervøse før kveldens kamp. Gutta i garderoben er selvsikre fordi de har et godt samspill med hverandre.

– Kanskje man kjenner litt mer på en desperasjon i laget, men når vi spiller bra blir det vanskelig å slå oss. Nå blir det litt mer uttøyning og avslapning før kampen i kveld, sier Oilers-backen.

To fine matcher mot Sparta, hvor de har vunnet begge, gir nytt håp om å ta hjem bøtta til Stavanger. Daniel Rokseth har høye forventinger for kvelden.

–  Vi har sluppet inn færre mål enn vi har scoret, så vi gjør to fine matcher. Nå er det vi som har momentum, og det ser ut som Sparta begynner å bli litt slitne. Det blir spennende å se hvilken energi de kommer med i dag, sier Rokseth.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *