Går mot stormen med suksess: Bedriften klarte seg bra, tross korona

De valgte å starte opp midt under pandemien. Året har bydd på flere utfordringer for mange butikker, for Things With a Story var ikke dette tilfellet.

Det er en fornøyd butikksjef som styrer Things With a Story.
Foto: Oda Sagen

Skrevet av: Tuva Syvertsen

–Vi fant ut at vi startet i en tid hvor folk trengte litt oppmuntring og hadde lyst å handle kjekke ting og oppleve noe nytt, forteller butikksjef Ronny Edvardsen.

Korona ble en spennende utfordring

Things With a Story startet opp i september 2020, midt under koronapandemien. Det var en usikker tid, og man visste ikke helt hva som kom til å skje. Til tross for dette har butikken gjort det veldig bra. Butikksjefen forteller at dette egentlig bare var en spennende del av jobben.

– Vi har ingen tall å sammenligne med fra tidligere år, men vi hadde jo satt opp en forventning om hva vi håpte og trodde med vår nye butikk, resultatet ble mye bedre enn det, sier Edvardsen.

Butikken hadde mye kunder de første månedene og oppnådde veldig gode resultater økonomisk. De fikk mye omtale i presse og fra folk som gjorde at de ble fort kjent og tok en del av satsinga i sentrum.

Produktene produseres på Forus. Foto: Oda Sagen

Lokale produkter

Things With a Story er en butikk som produserer produkter de har designet selv. Dette er produkter som blant annet notatbøker, kort, plakater og t-skjorter. De fokuserer på å lage produkter som kommer lokalt fra Stavanger, alle produktene lages på en fabrikk på Forus. Edvartsen forteller at han alltid har jobbet i designbyrå, og Things With a Story var lenge en drøm, som nå har kommet i oppfyllelse.

Unikt konsept

– De har klart å komme med et konsept som folk oppfatter som unikt, sier daglig leder i Stavanger Sentrum AS, Kristin Gustavsen

Hun forteller at Things With a Story ikke konkurrerer direkte en-til-en med noen andre. De selger produkter av høy kvalitet designmessig og unike produkter folk må dit for å få. Det gjør at de konkurrerer mye sterkere mot netthandel og andre fysiske butikker fordi de klarer å skille seg ut.

– Jeg håper folk vil stå å hamre på dørene og bruke butikkene igjen.

Butikksjef Ronny Edvardsen

Positive til fremtida

– Fremtida i Things With a Story er for vår del veldig åpen og spennende. Vi er fortsatt en ny butikk og prøver fortsatt å finne ut hva vi skal holde på med, og hva vi skal selge og hvilke kunder vi ønsker å nå.

Butikksjefen har en tro om at med en gang ting løsner opp, vil vi oppleve en stor glede og positivitet i befolkningen.

– Jeg håper folk vil stå å hamre på dørene og bruke butikkene igjen. Butikken savner kundene sine og gleder seg til å ta imot hver og en av de som kommer og handler hos dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *