Rogalending muligens aktuell i ny hemmelig NRK serie med innspilling i Sandnes

Anna Regine Ellingsæter, Per Kjerstad, Malene Wadel (i rød rutete regnfrakk), Pia Tjelta, Amund Harboe og Bart Edwards under innspilling av «Lykkeland», NRKs store dramaserie om starten på det norske olje-eventyret i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB

Snart kommer NRK til å starte innspillingen av en tv-serie i Sandnes. Detaljene rundt dette er foreløpig ukjent.
Av Philip Kollstrøm

— Det er ikke så mye vi kan si akkurat nå, forteller regissøren Arild Osmundsen, men er bekreftende på at en TV-serie vil skje. 

Malene Wadel under innspilling av «Lykkeland», NRKs store dramaserie om starten på det norske olje-eventyret i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB

Ifølge svært troverdige kilder så er rogalendingen Malene Wadel aktuell i en av hovedrollene i den ukjente NRK-serien. I Lykkeland spiller Malene Wadel Toril Torstensen som er en opprørsk ung voksen som går imot morens kristelige syn. Hvem hun spiller i denne serien er usikkert, men det er meldt at hun har vært på kostymeprøver. Likevel er det vanskelig å få noe mer informasjon.

— Jeg kan dessverre ikke si noe enda, forteller Malene Wadel.

Men har du en tv-serie rolle som du snart skal ha innspilling i Sandnes?

— Kanskje!? ler Wadel.

Har serien noe med Lykkeland å gjøre?

— Nei, det har den ikke, avslutter Wadel.

Vi har tatt kontakt med produksjonen Chezville og de forteller at de verken kan bekrefte eller avkrefte dette, men at NRK kommer med mere informasjon neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *