Avgjørende sølvkamp for Oilers

Stavanger Oilers er med og kniver om andreplassen i eliteserien. Det hele skal avgjøres i Oslo.

Spillerne går gjennom taktikk og planer under treningen. Foto: Håkon H. Olsen

Av Mikkel Johannessen og Håkon H. Olsen

Det er to topplag som skal slåss om andreplassen i den avgjørende kampen i Lørenskog. Oljelaget skal spille mot Vålerenga på torsdag, hvor vinnerlaget kan sikre seg andreplassen i eliteserien. Oilers spiller Mathias Trettenes gleder seg til det kommende sluttspillet.

Venstre ving- og midtspilleren Mathias Trettenes er optimistisk til neste kamp. Foto: Robin S. Eriksen

– Jeg tror ikke det kunne endt opp bedre enn dette. At begge lagene skal spille om andreplassen er jo veldig spennende, sier han. Han tilføyer at de må fokusere på den førstkommende kampen til Torsdag, men han har troen på at de kan rykke til topps.

Klare for revansje

De siste kampene mot Vålerenga endte med tap. Oilers trener Anders Gjøse ønsker en revansje nå på torsdag.

– Vi synes vi gjorde en god kamp i den verste perioden sist selv om vi tapte, også vil vi revansjere forrige kamp her hjemme. Vi skal til Oslo for å vinne, og vise at vi er klare for sluttspill, sier Gjøse.

Slutten på sesongen

De andre spillerne på laget gleder seg til serieslutt. Andreas Klavestad som også spiller på Oilers, gjør det klart at sesongslutt er den beste delen av å spille.

– Vi prøver å sikre sølvet og seier i de siste to seriekampene, og så er det sluttspill etter det. Jeg elsker jo sluttspillet, og det gjør de andre spillerne fra Stavanger også, sier ishockeyspilleren.

Stavanger Oilers er klare for sluttspill. Laget står sterkt til kamp. Foto: Håkon H. Olsen