Kald krig


– Det er en berg og dalbane ute på banen, det er rett og slett utvisninger som gjorde at vi tapte. Jeg syntes selv vi skulle vunnet denne, sier Oilers-spiller Eirik Salsten.

 
krig  
Offensiven: Stavanger Oilers er aggressive i angrep, konstant press på Vålerenga helt til slutten.  
   
Av: Thomas Johansen  
   

Det var Salsten som scoret rett under to minutter etter kampen hadde startet.

– Det er tærer på å være to mann mindre på banen, det var jo et rivaleri så vi ønsket å vinne, sier Salsten.

Det var en thrillerkamp mellom rivalene Stavanger Oilers og Vålerenga. Oilers satte Vålerenga under et enormt press gjennom kampen, men likevel tok bortelaget seieren 5-6 i straffeduell. Vålerenga tok Oilers for tredge gang på rad.

– Det var mye duellspill ute på banen, vi hadde grei kontroll på kampen og var offensive. så dro vi på oss en fem-minutters utvisning og de scoret to mål på oss, sier Stavanger Oilers trener Pål Gulbrandsen.

Se bildegalleri.

 
   

Utvisninger

 

Det hadde bare gått ti minutter da førstemann ble utvist. Pucken havner i hjørnet av banen etter et skudd, Josh Soares går for å få pucken tilbake og det blir litt ampert.

Soares strekker så ut armen og treffer motspiller Stefan Espeland i hode, taklingen ble dømt usportslig og han blir utvist og sendt i garderoben.

Dette skulle vise seg å ikke være den siste utvisningen. 24 minutter i kampen blir William Rapuzzi utvist i 2 minutter for å være usportslig.

Ti minutter igjen av kampen, blir Philippe Cornet også sendt i garderoben. Det gjør at det mangler to mann fra Oilers sin førsterekke.

 
 

sudden death untsitt
Sudden Death: Det går hardt for seg i sudden death.
 

Comeback

 

På banen ser vi Mathias Trettenes er tilbake, kastet rett ut i et rivaloppgjør der han spiller bra.

Det var en god opplevelse men synd det ikke gikk veien i dag, sier Trettenes

Det tok ikke lang tid før Trettenes viste seg, det var først noen gode pasninger så han scoret nesten rett før første omgang var over.

– Det var kjekt det å gå rett inn i en rivalkamp, man kjenner man får gnisten med en gang og at det er alvor så det var godt, sier Trettenes.

Se resultatet her.

trettnes scorer utsnitt
Straffeduell: Trettenes setter pucken rett i mål under straffeduellen.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *