Musikkvideo for klassemiljøet

Rogalerret lite bilde 2

Klasse 5a på Hundvåg Skole har slitt med dårlig klassemiljø. For å hjelpe til, ønsket bandet Lyng å lage en musikkvideo med de. Det ble en stor suksess!

 
Rogalerret stort bilde  
FULLSATT SAL: Det var en fullsatt sal som fikk med seg premieren på musikkvideoen «Hare uten sti» av Lyng på arrangementet Rogalerret onsdag kveld. Foto: Stine Bækkelien  
   
Av: Stine Bækkelien  
   

Musikkvideoen til sangen «Hare uten sti», av bandet Lyng, var en av filmene som fikk skinne under arrangementet Rogalerret på Tou Scene onsdag kveld. Det var ikke en hvilken som helst musikkvideo.

— Vi har klart å skape en musikkvideo som har bidratt til mer enn å bare promotere et band. Ikke bare har vi samarbeidet om en fin film, men vi har vært med på å bedre samholdet i klassen som deltok på musikkvideoen, sier regissør Øivind Naess.

Femteklassen på Hundvåg skole har nemlig slitt med dårlig klassemiljø. Ved å samarbeide om en musikkvideo håpte både Jønsson, Naess og klassen at det kunne føre til et bedre samhold og flere vennskap mellom barna. 

 
   

Samhold gjennom slit

 

Da Naess ble hyret inn for å lage musikkvideoen, synes han det var en strålende ide, men han hadde også sine bekymringer.

— Jeg tenkte egentlig at det ikke var lurt å lage en film for å bedre klassemiljøet, siden det er så mye jobb og hardt arbeid. Det viste seg at med hardt arbeid, og å slite sammen ble resultatet bra. De har fått et bedre miljø i klassen, sier regissøren.

 
   

Ville gjort det igjen 

 

Det er ikke til å legge skjul på at dette prosjektet har ført til et bedre samhold i femteklassen, og skolen stiller gjerne opp på slike prosjekter igjen.

— Slike fellessprosjekter er med på å bygge nye relasjoner mellom både elever og foresatte, som har ført til at vårt klassemiljø har blitt bedre. Når slike prosjekter har så gode resultater, vil vi gjerne delta på noe lignende igjen, sier Lisbeth Kristiansen fra Hundvåg skole.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *