Stavanger Oilers på dypt vann

 

Oilers er nå ett tap unna å være ute av NM. I dag tapte de 1-3 mot Frisk Asker og det står nå også 1-3 i kamper i oppgjøret.

 
Oilersfriskstor  
LITE HEIAMATERIALE: Oilers Roughnecks, fanklubben til Stavanger Oilers, fikk ikke mye materiale til heiaropene i dag. Foto: Peder Holterman Solland.  
   
Av: Peder Holterman Solland  
   

DNB Arena: Det ble en skuffende dag for de fleste av de nærmere 3000 tilskuerne i DNB Arena i dag. Hjemmefansens eneste lyspunkt kom i form av et mål av Dennis Sveum åtte minutter før kampens slutt. Da hadde allerede Frisk Asker scoret to mål, og Oilers bommet på minst tre gode sjanser.

– En av de dagene hvor pucken ikke går inn, sier Henrik Medhus, angrepsspiller i Oilers

 
   

Hjemme best

 

Medhus har tidligere uttalt til Utsnitt at de har Norges beste fans og at spillerne er mer komfortable i vante omgivelser hjemme. I dag hjalp det ikke nok til å oppnå seier. Av de tre kampene som gjenstår i oppgjøret mellom Oilers og Frisk skal to av dem spilles borte. Oilers må vinne alle tre for å ikke være ferdige med NM for i år, og for å ikke miste sin sjanse til å vinne NM syv år på rad.

– Nå spiller vi for å få én til hjemmekamp. Vi må vinne borte for å få sjansen til å spille hjemme igjen. Det skal bli godt å få Josh Soares tilbake fra suspensjon neste kamp. Vi trenger litt mer offensiv kraft, sier Pål Gulbrandsen, hovedtrener Stavanger Oilers.

 
   

Konverteringsproblem

 

– I dag skaper vi sjanser, men klarer ikke score på dem. Vi blir gående langs kantene og klarer ikke vinne midten av banen i offensiv sone, sier Gulbrandsen.

– Hver sluttspillkamp lever sitt eget liv, nå skal vi omstille oss og gjøre oss klare for neste bortekamp. Er ikke fornøyd med hvordan det gikk i dag. Vi sliter med å få uttelling for sjansene våre og sliter med å score mål, sier Medhus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *