Kan bli ny direkterute fra Sola

Flyrute lite bilde 

Det tyske selskapet Eurowings klarer ikke å bestemme seg for hvor den nye direkteruten til München skal fly fra, og ber derfor publikum stemme frem neste flyrute. Stavanger lufthavn er et av de fem alternativene du kan stemme frem.

 
Flyrute stort bilde  
Ny direkterute: Det er mye trafikk på Stavanger lufthavn om dagen, og nå kan flyplassen få en ny direkterute. Foto: Daniel Iversen  
   
Av: Stine Bækkelien  
   
Lufthavndirektør på Stavanger lufthavn, Leif Anker Lorentzen, sier flyplassen er i kontinuerlig arbeid med regionens næringsliv for å finne nye og attraktive ruter.

– München er en av de destinasjonene regionen har satt opp på sin prioriteringsliste. Når Eurowings starter en slik konkurranse, håper vi at våre kunder ønsker å stemme oss frem, sier Lorentzen.

 
   

Økt turisme

 

München er en viktig destinasjon både for turisme og næringsliv, men flyplassen er også et viktig knutepunkt for de som skal reise videre i Europa.

– Det blir enklere for tyske turister å besøke Norge, og se norske fjorder og fjell. Samtidig blir det lettere for oss i regionen å besøke alpene, tyske vingårder eller reise videre ut i verden, sier lufthavndirektøren.

 
 Hør hele saken her.  

Flere reisende i 2018

 
Stavanger lufthavn har i løpet av de første månedene i 2018 opplevd en økt pågang, og sterk vekst i utenlandstrafikken. I januar steg trafikken på flyplassen hele tre prosent sammenlignet med året før.

– Dette er en klar indikasjon på økt etterspørsel blant våre reisende, og derfor håper vi at regionens reisende kjenner sin besøkelsestid og stemmer frem Stavanger-München som den nye ruten i Eurowings sitt ruteprogram, sier Lorentzen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *