Oilers tar imot Frisk Asker


Foran kveldens hjemmekamp ligger Oilers under 2-1 i kamper mot Frisk Asker.
Etter tapet i forrige kamp er Oilers-spiller Henrik Medhus klar på hva som gikk galt og hva som må endres for å komme tilbake i serien.

 
{youtube}mCDHLwflHQY|729|418|0{/youtube}  
   
   
Av Vebjørn Olsen og Kjellaug Lund  
   

– Det var mye som gikk galt i midtperioden sist kamp. Vi startet kampen ganske bra, men vi får mye utvisninger og de scorer mye i power play. Det var dessverre sånn kampen utviklet seg, sier Medhus.

Oilers-trener Pål Gulbrandsen er enig i hva som ødela mye i 4-0 tapet forrige kamp, som ble spilt i Asker.

– Først og fremst må vi unngå utvisninger. Vi hadde ti overtall mot oss forrige kamp og det er alt for mye. Derfor må vi unngå dumme utvisninger slik at vi får spille mest mulig fem mot fem, da er vi bedre enn Frisk, sier han.

 
   

Tro på seier

 

Etter å ha vunnet Norgesmesterskapet seks år på rad, har årets sesong vært tøffere for Oilers. Men spillergruppa er optimistisk før kveldens kamp og har tro på at de vinner. Med seier i kveld er stillingen 2-2 i kvartfinaleserien og håpet om en sjuende NM-tittel på rad lever.

– Jeg tror det blir en tett og jevn kamp som de andre har vært, men jeg tror vi drar det i land i dag. Vi skal være på fra start og vise fansen og alle andre at vi kan ta dette, sier Medhus.

 
   

Trives best hjemme

 

I tillegg til å vinne serie og sluttspill mer enn noen andre lag de siste årene, har Oilers også vært det beste hjemmelaget i landet. Som årets sesong sett under ett, kan ikke hjemmeformen sammenlignes med tidligere år. Men hos Pål Gulbrandsen er det fortsatt ikke tvil om hvor de trives best.

– Alle liker å spille hjemme. Det er bra trykk i arenaen og samtidig vet vi at de fleste bortelag ikke liker å spille her. Vi må få med publikum gjennom vårt eget spill og energien vi tilfører. Det er nøkkelen, sier treneren.

Hos spillerne er innstillingen den samme og de er sikre på at publikum vil hjelpe dem til seier.

– Det er ingen plass vi liker oss bedre enn her. Vi har Norges beste fans, fin rink og det er vante omgivelser for oss spillere, så det er naturlig at vi er mer komfortable her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *