Solskjær trekker folk til Manchester


Flere reiser til Manchester takket være Solskjær. Det er fotballturer som øker turismen.

 
 
BILDEORD: Mange nordmenn vil få med seg solskjær på Old trafford  
Av: Ingeborg Stavsøien
 

Aldri før har det blitt gjort en kobling mellom en norsk person og økt reising.» Men så kom Ole Gunnar Solskjær. Fotball generelt har et stort fokus i media og spesielt Manchester United. Med Solskjær som vikarmanager for verdens største fotballklubb har det tatt helt av»

 
Reiseglade nordmenn  
Nordmenn har nå lagt fotballturene sine til Manchester. Foreløpig trener Solskjær Manchester United frem til sommeren 2019. Det er mulig at reisebestillingene går ned hvis Solskjær vender hjem til Norge  
 
 
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *