Oilers U21 herjer på isen

Mens Oilers dominerer Get-ligaen i hockey, er det en gjeng i samme drakt som skøyter under radaren. U21 laget til Oilers kan sikre seriegullet kommende helg.

krig
Det går fort i svingene når Oilers er ute på isen. Foto: Thomas Johansen

Av: Helgi H. Hoydal, Marte C. Endal og Iselin W. Vårøy

Unggutta som representerer Stavanger i hockey, gjør det for tiden veldig bra. Guttene for Oilers U21 topper tabellen med 93 poeng, noe som tilsvarer 11 poeng fremfor Vålerenga på andreplass.

Selv om laget har gjort det bra, kan de ikke ta det helt med ro. De vet godt at det er de gode treningene og samarbeidet mellom lagene som gir de gode resultatene. Noah Aarthun har gjennom sesongen spilt både for elitelaget og U21-laget.

– Akkurat nå er det å spille for A-laget det som er motivasjonen. Jeg må ta det litt som det kommer, men jeg må ha litt tålmodighet og bare jobbe der jeg er nå. Et mål er å få suksess på dette nivået først, sier U21-spilleren.

Drøm om eliteplass
Treneren for laget forteller at flere av de unge spillerne har klare mål. For de fleste er drømmen å spille for elitelaget. Men det er ikke bare bare å oppnå dette.

– De fleste har mål og drømmer, men likevel må man være litt realistisk. Jeg syns det er viktig å ha en kultur hvor alle gjør sitt beste og løfter opp hverandre. Så hvis noen lykkes og når sine mål, er det fordi vi har hatt en bra treningshverdag, sier trener Christer Nylund.

Tre på rappen
Generelt har dette vært en god sesong for klubben. Både herrelaget og damelaget har tatt gull så langt i år. Et gull for U21 guttene vil bety tre gull på rappen for hockey-klubben.

Guttene har tidligere vært serievinnere i 2017 og 2018. Sesongen 2018/2019 endte med seriebronse og sølv i NM-sluttspillet. Nå gjenstår det fire kamper før resultatet er klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *