Tapte siste kampen i Marbella

Viking eliteserien lite

Viking tapte 1-2 mot det finske laget Honska. Nå vender laget hjem til Stavanger for å gjøre siste forberedelser før seriestart.

Av Håkon Mannsåker

-Vi har vært best i andre omgang i alle treningskampene våre. I dag var vi igjen best i andre omgang. Vi skapte store sjanser, og burde selvsagt scoret flere mål og punktert kampen, sa Berntsen.

Sliter bakover på banen
Viking har ikke klart å holde nullen i noen av årets treningskamper. Laget har spilt åtte treningskamper. Trener Bjarne Berntsen syns det er bekymringsfullt at de har gått så mange kamper uten å holde tett bak.

-Dette var noe vi var veldig gode på i fjor. Da holdt vi nullen mest i hele Eliteserien, og det var vår største suksessfaktor, sa Bjarne Berntsen til Stavanger Aftenblad etter kampen.

Vender hjemover
I morgen drar Viking hjem til Stavanger. Der er det mye som må gjøres for at laget skal være klare for seriestart mot Strømsgodset fjerde april.

– Vi må jobbe mye med forsvarsarbeidet vårt. Da tenker jeg både med hver enkelt, men også som lag. Det er ikke godt nok å sleppe inn mål i åtte treningskamper på rad. Vi må også finjustere angrepsspillet vår. Vi hadde mange gode innleggsmuligheter, men innleggene er for dårlige hver gang, sa Berntsen.