SiS Sportssenter øker prisene

Fra og med første april øker SiS prisene sine. De ekstra inntektene skal brukes til å innovere, forbedre og opprettholde smitteverntiltak.

SiS Sportssenter er spesielt populært blant studenter. 1. april øker de prisene. Foto: SiS Sportssenter.

av Lukas Singdalsen

Vi hadde en kostnadsekplosjon i fjor og vi mista en del kunder. Nå er vi nødt til å gå i pluss, sier SiS Sportssenter-direktør Arne Storhaug.  

Akkurat nå koster et medlemskap på sportssenteret 225 kr i måneden. Fra og med april vil det koste 249 kr.

Ifølge Storhaug er det mange år siden sist de økte prisene for studenter. Etter nøye vurderinger har de nå kommet frem til at det igjen var på tide. 

Forståelse

Som student ønsker du å få det så billig som mulig. Så at de nå øker prisene midt i et semester, er selvfølgelig ikke gode nyheter, sier SiS-medlem Thomas Bråthen.

Han forstår likevel at senteret øker prisene sine for å kunne opprettholde de gode fasilitetene det har. Han har ikke planer om å melde seg ut.

– Det er fortsatt ganske billig, så jeg skal ikke slutte å trene der, sier han. 

Ingen lett beslutning

Som de fleste andre treningssentre har også sis gått kraftig i underskudd det siste året. Storhaug peker på det faktum at de jobber for å gi et så godt tilbud som mulig til sine medlemmer. 

– For å holde produktet like godt som før, var dette uunngåelig, sier han.

Han sier også at han forstår dersom noen nå velger å avslutte sitt abonnement.

– Vit at dette ikke har vært noen lett beslutning. Vi ønsker å drive så billig som mulig og gi studenter et godt tilbud. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *