Viking sikret seg ny venstreback

Alle som er glade i Viking kan juble i kveld. Shayne Pattynama (22) har signert en treårskontrakt med klubben, melder Stavanger Aftenblad.

Det var god stemning på SR-Bank Arena etter seieren mot Molde FK i August. Nå kan det jubles på kontorene på stadion.
FOTO: Alexander Larsen.

Tekst av: Jørgen Karlsen.

– Dette er utrolig gledelig. Vi har kommet i mål med Shayne selv og SC Telstar, så vi er veldig glade for å ha landet en avtale som alle parter er fornøyde med, sier Vikings daglige leder Eirik Bjørnø til Aftenbladet.

Nederlenderen kommer fra klubben SC Telstar på nederlandsk nivå to. Han skal ha kostet Viking rundt en halv million kroner. Planen er at spilleren kommer til Stavanger og blir en del av laget så fort det er mulig. Det kan ta noe tid, men han kommer så snart innreiserestriksjonene tillater det.

– Dette er noe vi skal jobbe med. Vi skal søke om unntak fra de gjeldende regler. Vi skulle aller helst fått ham hit i morgen, men vi har stor respekt for den situasjonen som råder nå, sier Eirik Bjørnø.

Spilleren selv sier til Aftenbladet at Viking virker som en bra klubb for han å komme til nå.

 – Dette virker som en perfekt match. Jeg gleder meg veldig til å komme til Viking. Da jeg hørte om interessen fra dem, som var for rundt en måned siden, begynte jeg å gjøre research. Jeg har sett bilder av stadionet, av fansen, av kampene de har spilt. Jeg så blant annet TV-bilder fra cupfinalen, sier Pattynama.

Backen som beskriver seg selv som ballsikker og pasningssterk, har store planer for sin nye klubb i fremtiden.

– Jeg håper å bidra til at vi skal kunne vinne cupen igjen. Det virker som en flott klubb med flotte fasiliteter og jeg forstår at det er en tradisjonsrik klubb. Jeg ser så fram til å komme i gang, til å treffe alle, sier 22-åringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *