Pizza med kanel

Journalistikk -og fjernsyns -og multimedieproduksjonsstudentene ved UiS er godt i gang med nyhetsukene, noe som preger dem både fysisk og psykisk. Lørdag kveld ble det pizza med kanel, eller kanel med pizza, for undertegnede. 

Omtrent slik så det ut da studenten var klar for å spise pizza i helgen. Foto: Lena Elise Svensen-Krogstad

Av: Lena Elise Svensen-Krogstad 

Hvordan smakte det?

– Hva skal man si? Det var kanskje en like «god» kombo som piffi på risengrøt, vil jeg tro.

Var det meningen å teste ut smakskombinasjonen?

– Vel, nei. Altså nyhetsprosjektet har vært heftig, men vi er ikke der at jeg plutselig bare bestemte meg for å bevisst teste ut kanel på pizza. Det var nok en blanding av å ikke dobbeltsjekke kryddermerkingen før det ble dunket på pizzaen, men også å skulle skynde seg inn i stua for å se kveldens episode av Kompani Lauritzen, fortsetter hun.

Hvordan oppdaget du at du hadde tatt kanel i stedet for piffi?

– Først og fremst, så jeg det ganske kjapt, ettersom det kom i overkant mye ut. For det andre, så luktet det ikke akkurat helt piffi av det, og for det tredje, så smakte jeg det jo mildt sagt ganske godt, legger hun til og ler.

Kan vi få en live-reaksjon?

– Nei altså, jeg vil ikke kalle det en hit, så jeg gjentar det helst ikke. Med andre ord anbefaler jeg andre å holde seg unna smakskombinasjonen. 

Dette var bildet som ble tatt samme kvelden som pizzaen med kanel skulle spises. Dessverre kommer ikke kanelen like godt frem på bildet som i virkeligheten. Foto: Skjermdump fra Snapchat