Inger Lise Hope: Ti år som artist

The Voice-aktuelle Inger Lise Hope, kan i år feire ti år som artist i Stavanger. Hun uttrykker stolthet og glede over hva hun har fått til, og nå blir det feiring. For i høst skal hun nemlig få holde en stor konsert i Stavanger konserthus for å markere ti-års jubileumet. – Dette er noe jeg har drømt om i lange tider, så det er veldig stas, sier artisten.

FRA KONKURRENT TIL BESTEVENN: I helgen var det duket for duell mellom Inger Lise Hope, til venstre, og Sandra Linnéa Lindwall. Selv om Hope åpenbart satte pris på duellseieren, innrømmer hun at det ikke er kjekt at Lindwall nå er ute av konkurransen. Foto: Thomas Andersen, TV 2

Av: Lena Elise Svensen-Krogstad

– Det gikk opp for meg ganske tidlig at det var artist jeg ønsket å bli. Jeg hadde mine første sangopptredener før jeg fylte fem år. Så det faktum at jeg nå har vært artist i ti år, er ganske sykt, sier Hope med et stort smil om munnen.

Hun forteller også om en barndom hvor hun ble interessert i fotball, og på et tidspunkt hadde hun følgende visjon:

– Jeg ville være artist om vinteren og fotballspiller om sommeren.

Grunnen var at hun synes det var mye kjekkere å spille fotball når det var fint vær.

LES OGSÅ: Hvor blir det av Idol?

Ingen hverdager er like

– Det kjekkeste med jobben min er at jeg får lov til å gjøre så mye forskjellig. Altså, jeg gjør alt ifra å synge i begravelser, til å både synge og danse på The Voice-scenen mens jeg later som jeg er Whitney Houston liksom, sier hun lattermildt.

Stavanger-artisten legger likevel ikke skjul på at det å være artist ikke alltid er en dans på roser, og snakker ut om at økonomisk uforutsigbarhet er mye av grunnen til det.

– Man vet jo aldri helt hva som skjer neste måned, med unntak av store prosjekter som planlegges tidlig, fortsetter Hope.

Stavanger konserthus venter

Hope har lenge hatt en drøm om å få holde en stor konsert i Stavanger konserthus. I september går drømmen i oppfyllelse. Da skal hun fylle Kuppelhallen med forhåpentligvis tusen glade publikummere.

– Jeg er klar og gleder meg masse, men er litt spent også, sier Hope.

Avslutningsvis røper hun at vi kan vente oss sanger hun har opptrådd med på The Voice og egen musikk, både gammel og ny. I tillegg kommer det gjesteartister, og hvem vet, kanskje duellpartner Lindwall dukker opp?

LES OGSÅ: The Voice: Ventet elleve timer før blind audition

Av: Lena Elise Svensen-Krogstad